Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy zártkörű rendezvény miatt a Játékország 2019.10.12-én, 2019.10.13-án és 2019.10.19-én 15.00-18.00 óra között zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Kézműves Szolgáltatások

ILLATSZERTÁR

Az IKON Szappan Manufaktúra Illatszertárában, a természetes alapanyagokból, prémium minőségben, kézzel készített szappankülönlegességek közt válogathat, és ha van kedve egy kis kézműveskedéshez, akkor választhat a

  • szappan nemezelés
  • szappanfüzér fűzés
  • szappan pecsételés
  • gyógynövényes szappan készítése szappangyurmából

lehetőségek közül.

A foglalkozások keretein belül (minimum 6 fő), szakképzett szappankészítő mesterek segítenek, hogy megtanulhassák a különböző technikák lépéseit, és végeredményként egy lenyűgöző, egyedi, saját kezük által született szappannal térhessenek haza!

Ára: 750Ft - 2.500Ft-ig foglalkozástól függően

 

HAnd Udvari Sütöde

Ha páratlan és maradandó emlékekkel, ősi tudással gyarapodva térne haza pihenéséből, nyaralásából, a történelmi Siklósi vár ódon falai közt keressen bennünket az Udvari Sütödében, ahol Pékmesterünk keze által dagasztott, friss tésztából fonhatja meg egyedi kalácskáját. Andrea vigyázó szeme és szaktudása segíti majd, hogy a fonási technikák egyszerűbb vagy bonyolultabb mintázatai se okozzanak gondot.
Amíg az elkészített finomságok készre sülnek a kemencében a vendégeknek ajánlanánk a KávéVárban egy remek kávé és sütemény elfogyasztását, miközben gyönyörködhetnek a páratlan kilátásban!

Foglalkozás ára: 500Ft/fő
Minimum csoportlétszám: 6 fő