Kedves Látogatóink! A 2020.11.11-től életbe lépő járványügyi intézkedések miatt a Siklósi Vár átmenetileg zárva tart!

FOTÓPÁLYÁZAT - "Az én siklósi váram"

2017. január 25.
Siklósi Vár

Nyerjen belépőt a 2017. július 15-16-i várjátékokra!

 

1. A pályázat rövid leírása:
Készítsen fotót a siklósi várról, amely jól megmutatja, Ön miért is szereti annyira!

 

2. A pályázat módja:
A pályázók a siklosi.var.fotopalyazat@gmail.com e-mail címre küldhetik el fotóikat. Beküldési határideje: 2017. május 31. dél. Minél több fotót küld valaki, annál nagyobb esélye van a legtöbb „lájk” megszerzésére. Csak saját készítésű fotóval lehet a fotópályázatban részt venni! A képek eredetiségéért, azzal kapcsolatos szerzői jogokért és egyéb szellemi tulajdonért a pályázó tartozik felelősséggel. Kérjük, a fotót tartalmazó e-mailben írja le a teljes nevét, amelyet majd a fotó mellé írhatunk. (Címet lehet a fotónak adni, de nem szükséges.) Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú fotókat a Szervező nem jelentet meg, a Szervező fenntartja a jogot, hogy az ilyen fényképeket kizárja a fotópályázatból. A pályázó a pályázat beküldésével kifejezetten kijelenti, hogy az általa készített, illetve pályázatként beküldött fénykép más személy jogát (legyen az szerzői vagy egyéb) vagy jogos érdekét nem sérti. A Szervező jogosult kizárni a pályázatból azt a pályázót, aki a pályázatban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a pályázat során visszaélések gyanúja merül fel, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatot szüneteltesse vagy törölje, kizárja a visszaélést elkövető pályázót a pályázatból. A játékban a siklósi vár dolgozói és azok hozzátartozói nem vehetnek részt.

 

3. A pályázat időtartama:
A pályázat 2017. február 15-től május 31. délig tart. A beküldött fényképeket a Szervező előzetes -jelen Szabályzatban meghatározott kritériumok szerinti- szűrés után közzéteszi egy külön albumban a Siklósi Vár Élmények hivatalos facebook oldalon. A Szervező szabadon dönthet arról, hogy a fényképek meddig lesznek a facebook oldalon.

 

4. A pályázat elbírálása:
A közönség a „Tetszik” gombbal kifejezheti a pályázatok iránti szimpátiát („Közönség Díj”).

 

5. A pályázat díjazása:
I. díj: családi belépő 2 felnőtt és 3 gyermek részére a 2017. júliusi várjáték 1 választott napjára (július 15. szombat vagy július 16. vasárnap).
II. díj: családi belépő 2 felnőtt és 1 gyermek részére a 2017. júliusi várjáték 1 választott napjára (július 15. szombat vagy július 16. vasárnap).
III. díj: belépő 2 felnőtt részére a 2017. júliusi várjáték 1 választott napjára (július 15. szombat vagy július 16. vasárnap).

 

6. Értesítés:
A Szervező az elbírálást követően a fotópályázat nyertesét a nyereményről a pályázatban megadott e-mail címen értesíti. A Szervező a fotópályázat eredményét a nyertesek kiválasztását követő 15 munkanapon belül a Siklósi Vár Élmények hivatalos facebook oldalon hozza nyilvánosságra. Szeretettel várjuk a fényképeket!