Magyarország Kormányának 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete értelmében a Siklósi Vár védettséget igazoló igazolvány nélkül is látogatható!

A SIKLÓSI VÁR lehetne a 2019-es év turisztikai attrakciója?

2019. október 3.
Siklósi Vár

Az Önök segítségével.... IGEN!

A SIKLÓSI VÁR lehetne a 2019-es év turisztikai attrakciója?A Szallas.hu minden évben szavazatok alapján kihirdeti az év turisztikai attrakcióját.
Az alábbi oldalra kattintva találnak egy szavazási lehetőséget, ahol csak az e-mail címüket és nevüket kell beírni és ezzel támogathatják a Siklósi Vár előbbre jutását.
https://szallas.hu/programok/siklosi-var-siklos-p3045#hotelyear_vote

Ráadásul még álomutazást is nyerhetnek, ha leteszik a voksukat! (Részletek a linken.)

Kérjük, segítsék szeretett várunkat, hogy megkaphassa a címet!
Szállás.hu: A Siklósi Vár az egyik legkeresettebb attrakció

Az idei évben nem csak rengeteg programunk volt, de egy egész ország figyelt fel ránk, hiszen elnyertük a Családbarát díjat.
Különleges ez számunkra, ugyanis Magyarországi turisztikai attrakciók közül mi nyertük el elsőként ezt a kitüntető címet. Ehhez nagy segítségünkre volt Várkapitányunk megálmodott játszóháza, Játékország, mely immár négy teremmel várja a gyermekeket.
A felnőttek is jól érezhetik magunkat nálunk, mert folyton bővülő kiállításunk minden korosztálynak izgalmas élményt nyújt.

Segítsenek, hogy ez a folyton fejlődő, csodálatos vár megfelelő figyelmet kaphasson azáltal is, hogy a Szallas.hu által kihirdetett "Év Turisztikai Attrakciója" címet a Siklósi Vár nyeri el.