mozgáskorlátozott jelTisztelt Látogatóink!

A múzeumi térben található liftünk egy villámcsapás következtében átmenetileg nem működik. Így a kerekesszékkel látogatható kiállítótereink száma jelentősen csökkent (a várudvart és a várkápolnát, az illatszertárt és a szabóságot tudják kerekesszékkel megtekinteni). Kérjük, hogy amennyiben családjukban mozgássérült családtag is van, ezt vegyék figyelembe a várlátogatás tervezésekor. A hiba elhárításán folyamatosan dolgozunk, amennyiben bármilyen kérdésük van ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjenek a 06/72-579-090-es telefonszámon, illetve a titkarsag@siklosivar.hu e-mail címen.

Esküvők

A felszentelt gótikus kápolna  polgári és egyházi esküvőknek egyaránt lenyűgöző helyszínt biztosít.
Az északi részben, szabadtéren található a spanyol bástya, mely panorámájával a legszebb napot is még szebbé tudja varázsolni, ha valaki a szabad ég alatt szeretné kimondani a boldogító igent.

Lehetőség van az esküvő utáni fogadást, lakodalmat is a vár falain belül megtartani. A konferenciaterem kényelmesen maximum 90 főt tud befogadni, az udvaron sátras megoldással a maximális létszám 250 fő.
Lehetőség van lovas hintó bérlésére, díszlövésre is.

Amennyiben a nagy nap helyszínéül a Siklósi Várat választják, ajánlatot a titkarsag@siklosivar.hu email címen kérhetnek.

A Siklósi Vár kutyabarát intézmény, szívesen látjuk a kutyusokat is!

 képolnakápolnakápolna
konferenciateremkonferenciateremkültér